A családállítások és a tanfolyamok helyszíne:

7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.

(az Iparkamara / Pécsi Kereskedelmi Központ épületében)

Ide kattintva megnézheti térképen is, és itt talál az épületről fényképet.

 

Telefon:
+36 30 / 940 - 6789

(hétfőtől péntekig 09.00 és 10.30 között vagyok elérhető)


E-mail: info@pramana.hu

(az e-maileket naponta egyszer, jellemzően kora reggel nézem át)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Új egyéni ügyfelek fogadása szabad kapacitás hiányában bizonytalan ideig szünetel.

 

Életvezetési tanácsadás


Mindannyiunk életében adódnak olykor helyzetek, szituációk, kihívások, amikor úgy érezzük, hogy elbizonytalanodunk, nem találjuk a helyes megoldást, vagy ha igen, akkor nem tudjuk átültetni azt a gyakorlatba.

Az életvezetési tanácsadás egy olyan rövid segítségnyújtási forma, amikor egy néhány alkalmas üléssorozaton belül igyekszünk megtalálni azokat a lehetőségeket, megoldásokat, belső erőforrásokat, igénybe vehető segítségeket, amelyek alkalmasak az adott helyzet hatékony kezelésére.

Ez leginkább a közös munka hosszában különbözik a tartósabb együttműködéstől, és az ügyfél "csak" külső nézőpontot, újfajta segítséget szeretne kapni egy bizonyos kérdés megoldásához, de egyébként jól boldogul az életével. A horoszkóp-készítéstől pedig abban, hogy itt nem öncél a horoszkópból kinyerhető adatok segítségével az önismeret növelése, az életcélok feltérképezése, a rejtett tényezők megismerése, legfeljebb - amennyiben ez szükségesnek tűnik - segédeszközként használjuk az asztrológiai szempontokat.

A folyamat során kellő mértékben figyelembe vesszük a létezés különböző rész-területeit, mint például az egyén fizikai valóságát és a konkrét körülményeket, amelyek között él, illetve az őt körülvevő struktúrákat (család, barátok, munkahely, kultúra, nemzet), valamint a belső összetevőket, mint például érzések, félelmek, visszatérő gondolati minták, de szükség esetén ugyanígy tekintetbe vesszük az anyagi tényezőket, vagy a testi adottságokat.

Az életvezetési tanácsadás ajánlott minden olyan esetben, amikor valaki úgy érzi, hogy szüksége lehet arra, hogy valaki kívülről, friss szemmel, nem bevonódva az adott helyzetbe, a szükséges szakmai ismeretek birtokában tanáccsal szolgáljon egy, az életében felmerült konkrét kihívással, megoldandó problémával kapcsolatban.

A beszélgetéseket fel lehet venni diktafonra, amennyiben az ügyfél igényli. Ez annyiban lehet hasznos, hogy a másfél órányi átbeszélt anyagból néhány dolog esetleg feledésbe merülhetne enélkül, másrészt a tapasztalatok szerint egy bizonyos idő elteltével hasznosnak bizonyulhat visszahallgatni a tanácsadáson elhangzottakat.

Báder György weboldala. 2008. Cégmester PHP engine.