A családállítások és a tanfolyamok helyszíne:

7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.

(az Iparkamara / Pécsi Kereskedelmi Központ épületében)

Ide kattintva megnézheti térképen is, és itt talál az épületről fényképet.

 

Telefon:
+36 30 / 940 - 6789

(hétfőtől péntekig 09.00 és 10.30 között vagyok elérhető)


E-mail: info@pramana.hu

(az e-maileket naponta egyszer, jellemzően kora reggel nézem át)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Új egyéni ügyfelek fogadása szabad kapacitás hiányában bizonytalan ideig szünetel.

 

Horoszkópelemzés


A horoszkóp az ember személyiségének térképe, amelyből meg lehet állapítani az adott emberre jellemző működési mintázatokat, viszont a horoszkópból nem olvasható ki a megélés szintje és a szabad akarat. Azaz, meg lehet állapítani, hogy az adott személy mit él át önmagában, belül, de hogy a szabad akarata folytán ezt milyen megélési szinten ülteti át a gyakorlatba, a valóságba, az nem olvasható ki a horoszkópból. Meg lehet állapítani az egyénre jellemző, egyedi belső összetevőket (pszichológiailag: énrészek, szerepszemélyiségek, alszemélyiségek, stb.), amiket akár "belső szereplőknek" is nevezhetünk ez által, és megkereshetjük, hogy az adott belső szereplőkkel miként érhető el összhang a személyiség-működést tekintve, valamint kiolvashatjuk, hogy az ügyfél milyen tényezőkön keresztül ismerheti meg az igazságot - önmagáról.

Ezen okoknál fogva horoszkóp-elemzést csak személyes találkozás esetén vállalok, még pedig oly módon, hogy előre kérek elkészíteni egy listát, ami legalább 12 életeseményből áll. Erre azért van szükség, mert az időpont, amit az édesanyák mondanak, többé-kevésbé szokott pontos lenni, és ezeknek az életeseményeknek a segítségével megkeresem a percre pontos születési időt. Ez két ok miatt is nélkülözhetetlen: egyrészt, ha az édesanya esetleg rosszul emlékszik - ami időnként előfordul - akkor megváltozhat az aszcendens, ami egy nagyon fontos tényező a horoszkóp értelmezésénél. Másrészt, ahhoz, hogy egy adott időszakra meg lehessen állapítani, hogy milyen energiák hatnak az adott személy lelkében és életében, szükséges a percre pontos születési idő, mivel négy perc eltérés a születés idejét tekintve jelen időben egy év eltérést is okozhat az aktuális hatóerők feltérképezésénél. (Amennyiben feltételezhető, hogy a születés idejét tekintve negyed óránál nagyobb pontatlanság fordulhat elő, akkor még több életeseményre van szükség. Ha egyáltalán nem lehet tudni, hogy adott napon belül mikor született valaki, akkor nem tudok horoszkópot készíteni, illetve csak  behatárolt megállapításokat tehetünk a személyiség-működésről. A horoszkóp felállításához a születési időn kívül szükség van még a születés helyére is.)

Amennyiben e-mailben előre megkapom az életeseményeket, akkor már az első alkalomra elkészítem a pontos horoszkópot.  A bepontosításhoz szóba jöhető életeseményeknek két kritériumnak kell megfelelniük: egyrészt, akár pozitív, akár negatív értelemben érzelmileg meghatározóak kellett, hogy legyenek, másrészt, azok jöhetnek szóba, amelyek dátumát legalább hónapos pontossággal vissza tudja idézni az ügyfél (legjobb, ha napra pontosan megvan, de mivel ez sokszor nem megy évek távolából, így a hónapos pontosság még elegendő). Néhány példa a pontosításhoz szóba jöhető életeseményekre: kapcsolat kezdete és vége, költözés, végzettség megszerzése, közeli hozzátartozó halála, munka kezdete és vége, baleset, betegség, műtét, házasság, gyerek születése, abortusz, vetélés, válás, fiatalabb testvér születése, fontos külföldi út, stb.

A horoszkóp-elemzés célja lehet, hogy valaki alaposabb, mélyebb önismeretre tegyen szert, ez napjaink egyre bonyolódó világában fokozódó mértékben lehet szükséges ahhoz, hogy az adott személy jól tudjon boldogulni az élet kihívásai közepette. Alkalmas ezen kívül a horoszkóp arra is, hogy az ügyfél számára legfontosabb életcélokat és szóbajöhető stratégiákat feltérképezzük, valamint azokat az egyedi összetevőket, amelyek az ő esetében a legmeghatározóbbak a személyiség-működés, emberi kapcsolatok, munka, barátságok, szerelem-szexualitás, házasság, gyereknevelés, anyagiak vonatkozásában.

Alkalmas ezeken kívül a horoszkóp arra is, hogy az időminőséget vizsgáljuk meg általa, azaz, hogy egy adott perióduson belül milyen típusú kihívásokkal, lehetőségekkel találkozhat az életében, és ezeknek melyek lehetnek a jó és kevésbé szerencsés megélési lehetőségeik. Ez tulajdonképpen megegyezik azzal, hogy egy adott intervallumra feltérképezzük, hogy milyen energiák hatnak-mozognak az adott egyén lelkében és életében.

Lehetőség van továbbá, hogy két ember horoszkópját összevessük és ezek alapján megvizsgáljuk, hogy kapcsolatuknak melyek az erősségei, valamint, hogy megállapítsuk azt, hogy a problémásabban működő területeken mely belső szereplők hatása a meghatározó az egyik, illetve a másik ember esetében, és ennek fényében milyen új megoldási lehetőségek adódhatnak kettejük kapcsolatában.

A beszélgetéseket fel lehet venni diktafonra, amennyiben az ügyfél igényli. Ez annyiban lehet hasznos, hogy a másfél órányi átbeszélt anyagból néhány dolog esetleg feledésbe merülhetne enélkül, másrészt a tapasztalatok szerint egy bizonyos idő elteltével hasznosnak bizonyulhat visszahallgatni az elemzést.

 

Báder György weboldala. 2008. Cégmester PHP engine.